KEEP CALM. IT'S ONLY CHRISTMAS


Als je een vijfgangendiner voor je gezin en familie hebt gepland, ben je nu waarschijnlijk druk aan het voorbereiden en heb je deze blogpost niet nodig.

Maar als je (net als ik) om 11 's ochtends nog zit te klodderen tegen de laatste ideeën en kerstboodschappen, kun je hier misschien wel iets mee...


Oeps ! Dit is uitstelgedrag, herken ik in mezelf en loop ik soms tegenaan. Ik moet nog een paar boodschappen doen, niets kerstigs maar vooral dingen die bijna op zijn en de winkels zijn morgen niet open, of toch niet deze om mijn hoek (stel je voor). Zonder bananen, kaas, yoghurt en eieren ga ik het niet redden. En er moet, o hel, nog cadeautjes worden gekocht. Ok. Hier gaan we dan : anti-kerst-stress-tips voor de late boodschappers onder ons :-)Doe eens asociaal en zet een koptelefoon op


Serieus. Ik ben hoog gevoelig en al die mensen die vlak voor Kerst allen de winkels