top of page

Mijn eerste Access Bars sessie

En daar zat ik dan, achter mijn computer op Facebook. Na reeds enkele keren berichten zien voorbij komen over Access Bars en een magische behandeling. Begon ik me toch af te vragen wat dit wel kon zijn. Allerlei berichten over 32 punten op het hoofd. Wat is dat nu allemaal.


Het was 2018 en vroeg reeds verandering in mijn leven. Ik was parttime aan het werk in de commerciële wereld reeds vele jaren. Fijn veel menselijk contact , maar toch draait alles rond cijfers en presteren en minder over conecteren.

Ik voelde mij gelukkig in de combinatie met mijn hypnose & energetische coachen.

Maar ik zocht naast de hypnose ( ons brein) nog een andere techniek die op een andere manier ook trauma's , blokkaders en lichamelijke klachten kon oplossen.

Dus verdiepte mij in de berichten op Facebook.


Tot ik op de site www.accessconsiousness.com kwam, ik ging meteen online en vond een Bars Class, 13 dagen later in Ruisbroek.

Voor ik het wist was ik ingeschreven. Mijn hoofd probeerde nog wat tegen te stribbelen, met weinig succes. Veel geld? Ach ja, baat het niet dan schaad het niet. Op één dag iets leren? Ach, let’s see.

En zo ging ik 13 dagen later naar Ruisbroek, bij Sarah Brasseur op Bars class.

Ik weet nog dat ik het een beetje vreemd vond, de locatie, de sfeer in de stad, maar zodra ik binnen kwam, zag ik iemand die samen met mij de hypnose opleiding gevolgd heeft.

Het ijs was gebroken. De class was in het Frans/ Nederlands.

De eerste uitdaging dacht ik. We begonnen en er ging een wereld open.

We kregen de video te zien van van Access Consciousness. Met Dr Dain Here en Gary Douglas. Ik besefte onmiddellijk welke deuren en mogelijkheden er op mijn pad konden komen.

We maakten kennis met de tools ,zonder oordeel , meer energie creëren in ons lichaam met een kleine oefening en veel meer. Dit had ik toen echt brood nodig.                                                

De Bars class was fantastisch, eerlijk ik had geen idee wat ik aan het doen was, maar ik zat de hele dag met een dikke grijns op mijn gezicht. Alsof ik hiervoor gemaakt was. ‘s Avonds kwam ik thuis, de wereld lag aan mijn voeten, hij zag er anders uit, alles leefde. Dit had ik in lange tijd niet meer gevoeld. Zo vrij. Maar ik wist dit is mijn pad dat ik moet kiezen.

Na de klas ging ik me verdiepen in wat Access eigenlijk was. Veel begreep ik er niet van, maar ik wist ergens precies wat ik moest kiezen om meer tot leven te komen. En mij dromen te bereiken.

De volgende stap was 4 daagse Foundation in 2019 en toen merkte ik welke grootse veranderingen.

Na jaren chronische pijnen te hebben op bepaalde gewrichten, was die pijn volledig weg.

En dit nog steeds tot op heden. Ik stopte ik niet meer.

Ik heb in de maanden die kwamen geleerd dat je kiest en dan blijft kiezen om iets te realiseren.

Het werk en het geld kwam van overal en nergens als ik mezelf toeliet mijn intuïtie te volgen en te durven.

2020 ik me verder ontwikkelen en de 3 daagse Bodyclass class volgen ergens over de wereld.

Ik had nooit gedacht dat ik na verschillende bars classen en foundation deze prachtige techniek zou verspreiden en in groep. I

Ik geef nu naast de sessies in de praktijk ook in intieme groepjes de class.


Mijn hele leven dacht ik dat er iets mis was met mijn lichaam ​en met voelen. Door de Access tools​ begon ik te merken dat alles waar ik aan had lopen sleutelen in de voorbije 10 jaar, wellicht een grotere mogelijkheid zou ontsluiten als ik begon te vragen: Wat is er hier juist aan dat ik niet begrijp? Mijn lichaam begon eind dit jaar de schreeuwen om classen te geven. Mijn hoofd dacht: “ik?” Na enkele maanden negeren van mijn duivels stemmetje, gaf ik toe, ik zou het traject doen en dan zouden we wel zien hoe het liep. Wow fantastisch, mijn lichaam wist iets wat ik wou weten.


Welke sleutels heb jij in handen om grootsere mogelijkheden te creëren voor jou en anderen om je heen?

Ik stel mezelf nog steeds elke dag en bij elke sessie de volgende vraag:

“Wat weten ik en mijn lijf​ waarvan ik​ nog niet weet, dat ik het weet?”

Wat als je nooit hoeft te stoppen met nieuwsgierig zijn en elke dag weer kan vragen naar nieuwe mogelijkheden en meer van jou?


All Of life comes with ease, joy and glory !


Liefs Christine

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page